Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Мощност

Chigo

Chigo Вътрешно тяло за мултисплит системи CHIGO CSC-09/12/18 HVR1-A
Вътрешно тяло за мултисплит системи CSC-09HVR1-A, касетен тип. Компактна четирипътна касета с безжично дистанционно ...
от 730,00 лв.
Chigo Вътрешно тяло за мултисплит системи CHIGO CSG-09/12/18/24 HVR1
Вътрешно тяло за мултисплит системи CSG-09HVR1 За високостенен монтаж. Климатикът е с безжично дистанционно ...
от 330,00 лв.
Chigo Външно тяло за мултисплит система CHIGO C2OU-18HVR1
Външно тяло за мултисплит система, за управление на до 2 броя вътрешни тела Работи в широк температурен диапазон ...
1 590,00 лв.
Chigo Външно тяло за мултисплит система CHIGO C3OU-27HVR1
Външно тяло за мултисплит система, за управление на до 3 броя вътрешни тела Работи в широк температурен диапазон ...
2 090,00 лв.
Chigo Външно тяло за мултисплит система CHIGO C4OU-36HVR1
Външно тяло за мултисплит система, за управление на до 4 броя вътрешни тела Работи в широк температурен диапазон ...
3 090,00 лв.
Chigo Външно тяло за мултисплит система CHIGO C5OU-42HVR1
Външно тяло за мултисплит система, за управление на до 5 броя вътрешни тела Работи в широк температурен диапазон ...
3 190,00 лв.
Инверторен климатик Chigo CS-25/35/51/61/70 V3G-1H169S-W3
Инверторен климатик Chigo за високостенен монтаж е оборудван с компресор с инверторно управление. Нов инверторен ...
от 779,00 лв.
Нискотемпературен климатик CHIGO CS-35V3A-1B163AH5X
Нискотемпературен климатик CHIGO CS-25V3A-1B163AY4L, основни предимства: • Модерен дизайн • Висок SEER ...
от 1 050,00 лв.
Високостенен инверторен климатик CHIGO, CS-32V3A-1C169AY4A (12000 BTU/h)- CS-70V3A-W169ASG - (24000BTU/h)
Високостенен инверторен климатик CS-32V3A-1C169AY4A с компресор с инверторно управление Panasonic. Климатикът ...
от 779,00 лв.
Колонен климатик CHIGO CF-140A6A-E41AF2A
Климатик колонен тип Chigo – CF-140A6A-E41AF2A генерира широка и силна струя на въздушния поток. Тялото на ...
2 999,00 лв.
Инверторен климатик касетен тип Chigo CCB-18-24-48-60 HVR1
Инверторен климатик касетен тип, CCB-18HVR1 е с мощност  5.3 kW. Този климатик е с п ерфектен дизайн и ...
от 2 290,00 лв.
Конвенционален климатик касетен тип Chigo CCA-48HR1
Конвенционален климатик касетен тип, CCA-48HR1 е касетен климатик с перфектен дизайн и практичност, гарантиран ...
3 290,00 лв.

Chigo

Първоначално Chigo е най-големият център за поддръжка и сервиз на климатична техника в Китай, а днес развива модерно производство на климатична техника и обхваща също сфери като домакински уреди, компютърна техника, електроника, индустриална химия, недвижими имоти, логистика, фармация и биохимична индустрия. Производствената база на Chigo е разположена на повече от 3 милиона квадратни метра, с годишен производствен капацитет от 10 милиона броя. Това прави Chigo най-големия частен производител на климатична техника и го поставя на четвърто място в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията в Китай. Днес Chigo продължава да разширява продуктовата си гама. В областта на битовата климатизация се предлагат три категории и повече от 1000 модела. В областта на промишлената климатизация се предлагат над десет серии продукти, като CMV инверторна система за централна климатизация, климатизатори касетъчен тип, за монтаж на въздуховод и водоохлаждащи агрегати. Продуктовата линия на Chigo е развита също и в областта на битовите и индустриални машини за производство на лед, големи хладилни системи, фризери, хладилни шкафове за вино и др. „БИ ДЖИ АР ГРУП“ ООД „Би Джи Ар Груп“ ООД  /вносител и дистрибутор на Chigo/ е основана през 1995 г. и работи в областта на: проектиране, внос, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация; внос и търговия на едро с битови климатици, термопомпи, отоплителни уреди, бойлери, санитарен фаянс и стоки за бита. Глобалните цели на „Би Джи Ар Груп“ ООД са: пълно задоволяване на изискванията на нашите клиенти; предлагане на висококачествени и иновативни продукти на българския пазар, най-вече такива, които са в синхрон с глобалната цел на съвременното общество за икономия на ресурси и опазване на околната среда; установяване, поддържане и развиване на отношения на партньорство и пълно взаимно доверие с нашите чуждестранни доставчици и партньорите ни в страната; Основни принципи на „Би Джи Ар Груп“ ООД Убедени сме, че тези цели следва да се реализират при спазване на основни принципи като: безусловно спазване на европейското и българско законодателство; сертифициране на всички продукти и дейности в съответствие с добрите търговски и производствени практики; развитие на дейностите в областта на енергийната ефективност; заетите в групировката са част от нашия капитал – ние се грижим за тях, ценим тяхното мнение, разбираме техните нужди и уважаваме чувствата им. Ние инвестираме непрекъснато в тях, в тяхното усъвършенствуване като специалисти, доказващи себе си в приятна работна среда.

Chigo

Chigo Изображение

Първоначално Chigo е най-големият център за поддръжка и сервиз на климатична техника в Китай, а днес развива модерно производство на климатична техника и обхваща също сфери като домакински уреди, компютърна техника, електроника, индустриална химия, недвижими имоти, логистика, фармация и биохимична индустрия.

Производствената база на Chigo

е разположена на повече от 3 милиона квадратни метра, с годишен производствен капацитет от 10 милиона броя. Това прави Chigo най-големия частен производител на климатична техника и го поставя на четвърто място в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията в Китай.

Днес Chigo продължава да разширява продуктовата си гама.

В областта на битовата климатизация се предлагат три категории и повече от 1000 модела. В областта на промишлената климатизация се предлагат над десет серии продукти, като CMV инверторна система за централна климатизация, климатизатори касетъчен тип, за монтаж на въздуховод и водоохлаждащи агрегати. Продуктовата линия на Chigo е развита също и в областта на битовите и индустриални машини за производство на лед, големи хладилни системи, фризери, хладилни шкафове за вино и др.

„БИ ДЖИ АР ГРУП“ ООД

Би Джи Ар Груп" ООД - отопление, климатизация и вентилация„Би Джи Ар Груп“ ООД /вносител и дистрибутор на Chigo/ е основана през 1995 г.

и работи в областта на: проектиране, внос, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация; внос и търговия на едро с битови климатици, термопомпи, отоплителни уреди, бойлери, санитарен фаянс и стоки за бита.

Глобалните цели на „Би Джи Ар Груп“ ООД са:

пълно задоволяване на изискванията на нашите клиенти; предлагане на висококачествени и иновативни продукти на българския пазар, най-вече такива, които са в синхрон с глобалната цел на съвременното общество за икономия на ресурси и опазване на околната среда; установяване, поддържане и развиване на отношения на партньорство и пълно взаимно доверие с нашите чуждестранни доставчици и партньорите ни в страната;

Основни принципи на „Би Джи Ар Груп“ ООД

Убедени сме, че тези цели следва да се реализират при спазване на основни принципи като: безусловно спазване на европейското и българско законодателство; сертифициране на всички продукти и дейности в съответствие с добрите търговски и производствени практики; развитие на дейностите в областта на енергийната ефективност; заетите в групировката са част от нашия капитал – ние се грижим за тях, ценим тяхното мнение, разбираме техните нужди и уважаваме чувствата им. Ние инвестираме непрекъснато в тях, в тяхното усъвършенствуване като специалисти, доказващи себе си в приятна работна среда.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки